İLTUR SİTEMİZİN 2023 YILI  İLK ÇEYREK FAALİYET RAPORU :

( İltur Toplu Yapı – Gerence Site İşletme Kooperatifi )

Değerli Üyelerimiz,

2023 yılı ilk çeyrek Ocak – Şubat ve Mart  aylarına ait sitemizde rutin işlerin dışında yaptığımız çalışmaları bilgilerinize sunarız.

1-) Yedinci caddedeki ana su borusu patlağı 6 saatlik çalışma sonrası onarıldı.

2-) Yönetim ve Gazinonun elektrik panosu ve tesisatlarındaki ciddi sorunlar elden geçirilerek, sorunsuz çalışır hale getirildi.

3-) İltur Sitemiz içindeki Arızalı ve Çalışmayan Kamera sistemi komple elden geçirilerek çalışır duruma getirildi.

4-) 2. Sahildeki Yürüme Yoluna Bordür taşı döşenerek, üyelerimizin kullanımına hazır hale getirildi.

5-) Su Pompalarının ve Arıtma terfi istasyonunun motorları her ay düzenli değiştirilip, motorlar dönüşümlü çalıştırılarak yıl boyu arıza çıkarmadan sorusuz çalışmaları sağlanmaktadır.

6-) Beton İskele uç kısmındaki elektrik direğine bir Lamba daha ilave edilerek, uç kısmın daha aydınlık olması sağlandı.

7-) Sitemiz ortak alanlarındaki ve Parsel aralarındaki ağaçların budaması yapıldı, yapılmaya devam ediliyor.

8 -) İltur Market işletmecimiz Zafer Yıldırım ile 1 senelik kira kontratı yapıldı.

9-) İltur Restoran işletmecimiz Olcay Yılmaz ile 1 senelik kira kontratı yapıldı.

10-) İltur Lojmanını 2022 yılında Kiraladığımız Cevdet Uğurlu ile 1 senelik kira kontratı yapıldı.

11-) Plaj Bölgesindeki Duşlara yakın yeşil alandaki Su Borusu Patlağı Personelimiz tarafından uzun uğraşlar sonrası tamir edildi.

12-) Özellikle Yaz Sezonunda ve tüm yıl sitemizin iç ve dış kaynaklı Yangınlara karşı korunması için alınan Yangın Ekipmanlarının belirlenen yerlere montajları yapıldı.

13-) Geçici Personel olarak işe aldığımız Ali Sevim 28 Şubat 2023 tarihinde aramızdan ayrıldı.

14-) Yönetim Binası Üst Katındaki Misafirhane odasına pencere takılarak, yaşanabilir bir duruma getirildi.

15-) Personelimiz Veli Çiloğlu 07 Mayıs 1998 yılından beri çalıştığı sitemizden 07 Mart 2023 günü EYT başvurusu sebebi ile ayrılmıştır, kendisine Kıdem tazminatının ödemesi yapılmaktadır.

16-) Yangın ve diğer tehlikeli durumlar için 4. Caddeye 3. Sirenin Montajı yapıldı.

17-) 2. Sahil uç kısıma üyelerimizin kullanımı için 2 adet Çardak imal edilip kullanıma hazır hale getirildi.

18-) Site içerisinden toplanan Bahçe atıkları kontrollü bir şekilde yakılarak, önümüzdeki aylardaki olası Yangın tehlikelerine karşı tedbir alındı.

19-) Site içerisindeki otlar kesilerek, temizlikleri yapılmaktadır.

20-) Çevre yenileme izin belgemizi alabilmek için Arıtma tesisimizde Çamur Havuzunu ve arıtma suyu numune alma cihazını personelimiz ile beraber imal ederek, hazır hale getirdik.

21-) Sinek ve Sivrisinek larvalarının ilaçlanması ile ilgili olarak Arıtma ve Çevresi ile İlko Sitesindeki Sulak alanların ilaçlamaları yapıldı.

22-) Arıtma tesisimizin yaz öncesi genel bakımları yapılarak, yaz aylarında koku yapmaması için arızalı filtre ve diğer önemli parçalarının değişimi yapılıp yoğun kapasiteye uygun çalışması için hazır hale getirildi.

23-) Sitemizde rutin kontrollerde yanmadığı tespit edilen sokak aydınlatmaları, ekiplere bilgi verilerek yanmaları sağlandı.

24-)  İltur toplu yapı aidatlarını Gerence banka hesaplarına sehven yanlış yatıran üyelerimizin aidat ödemelerinin virmanları iltur hesaplarına yapılarak muavin hesaplarının düzelmesi sağlanmış ve sağlanmaktadır.

25-) Muhasebe Büromuzdan, her ay İltur Toplu Yapı ve Gerence Site İşletme Kooperatifi ‘nin mizanları alınmakta, Muhasebe Büromuz muntazam olarak yönetim tarafından takip edilmektedir.

26-) İltur Toplu Yapı ve Gerence Site İşletme Kooperatifi nakit akışları ve ödemeleri devamlı ve muntazam takip edilmektedir, ay içinde alımı yapılan ürün ve hizmetlerin fatura ödemeleri bir sonraki aya sarkıtılmadan ay içinde ödenmektedir.

27-) Genel kullanılan Bay ve Bayan tuvaletlerimizin Ocak – Şubat ve Mart aylarında haftalık genel temizlikleri yapılmaya devam edilmiştir.

28-) Yönetim Ofisimiz Ocak – Şubat ve Mart aylarında açık tutularak 11:00 – 15:30 arası hizmet vermeye devam etmiştir.

29-) İltur aidatlarını ödemeyen üyelerimiz her ay listelenip, aranarak bilgilendirmeye devam edildi. Eksik ödeme yapan üyelerimiz de günlük takip edilerek uyarıldı, ödeme yapmaları sağlandı.

30-) Spor Aletlerinin olduğu alanın etrafına bordür taşı döşenerek araçların park esnasında alana girmemeleri sağlandı.

31-) Sitemiz içerisindeki yollara bırakılan bahçe atıkları düzenli olarak toplanıp, birikmemeleri sağlandı.

32-) İltur Web sitesinde duyurular aksatılmadan güncellenmeye devam edildi.

Saygılarımızla

Yönetim Kurulu